tekstbureau Meierijstad

Uw partner voor teksten, communicatie en een cursus op maat

TEKSTBUREAU MEIERIJSTAD

Tekstbureau Meierijstad wordt geleid door Joan Mutsaars en Maya Coppens. Hier een korte kennismaking met hen.

VAN LEERKRACHT NAAR TEKSTSCHRIJVER

Na een loopbaan als leerkracht in het basisonderwijs legt Joan zich nu helemaal toe op het ontwerpen van teksten en verbeteren van communicatie. De kracht van woorden en teksten hebben hem altijd geboeid.

JEUGDIDOLEN

In zijn jeugdjaren kon hij eindeloos luisteren naar teksten van Freek de Jonge, Herman van Veen en Boudewijn de Groot. Al snel gingen we zelf aan de slag met het schrijven van eigen liedteksten en gedichten.

EEN MOOIE ETALAGE

Het bedenken en creëren, samen met een opdrachtgever, is een mooi proces. Uiteindelijk volgt er een perfecte presentatie van een boodschap of een product. De “etalage” ziet er dan voortreffelijk uit. 

NIET GAUW TEVREDEN

We zijn pas tevreden als een tekst fijn leest, uitnodigend is, verrast en een doelgerichte betekenis heeft. Dat is onze missie.  Net zo lang schaven en veranderen tot het klinkt als een mooi lied waar je graag naar luistert. 

Het mooiste compliment is als een opdrachtgever ons niet meer wil missen. Dan weten we dat we een belangrijk verschil kunnen maken.

tekstschrijver tekstbureau Meierijstad

Joan Mutsaars

Ik help u graag bij het ontwerpen van teksten en het versterken van uw communicatie. Neem vandaag contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw wensen en vragen. Ik ben pas tevreden als u het bent.

tekstbureau Meierijstad

maya Coppens

Ik help u graag bij het bedenken van een mooi totaalplaatje dat echt binnenkomt bij mensen. Het liefst iets waardoor ze persoonlijk en emotioneel worden geraakt. Ik ga bij mezelf na hoe ik het zou beleven. We staan altijd klaar voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek over uw wensen en vragen.