tekstbureau Meierijstad

Uw partner voor teksten, communicatie en een cursus op maat

TEKSTBUREAU MEIERIJSTAD

Tekstbureau Meierijstad wordt geleid door Joan Mutsaars en Maya Coppens. Hier een korte kennismaking met hen.

VAN LEERKRACHT NAAR TEKSTSCHRIJVER

Na een loopbaan als leerkracht in het basisonderwijs legt Joan zich nu helemaal toe op het ontwerpen van teksten en verbeteren van communicatie. De kracht van woorden en teksten hebben hem altijd geboeid.

JEUGDIDOLEN

In onze jeugdjaren konden we eindeloos luisteren naar teksten van Freek de Jonge, Herman van Veen of Boudewijn de Groot. Al snel gingen we zelf aan de slag met het schrijven van eigen liedteksten en gedichten.

EEN MOOIE ETALAGE

Het bedenken en creëren, samen met een opdrachtgever, is een mooi proces. Uiteindelijk volgt er een perfecte presentatie van een boodschap of een product. De “etalage” ziet er dan voortreffelijk uit. 

NIET GAUW TEVREDEN

We zijn pas tevreden als een tekst fijn leest, uitnodigend is, verrast en een doelgerichte betekenis heeft. Dat is onze missie.  Net zo lang schaven en veranderen tot het klinkt als een mooi lied waar je graag naar luistert. Het mooiste compliment is als een opdrachtgever ons niet meer wil missen. Dan weten we dat we een belangrijk verschil kunnen maken.

tekstschrijver tekstbureau Meierijstad

Joan Mutsaars

Ik help u graag bij het ontwerpen van teksten en het versterken van uw communicatie. Vanwege mijn onderwijsachtergrond kunt u bij mij ook uitstekend terecht voor het verzorgen van een cursus of training op maat. Neem vandaag contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw wensen en vragen. Ik ben pas tevreden als u het bent.

VERSLAGGEVER MIDDEN BRABANT

Ik was jarenlang verslaggever van weekblad Midden Brabant. Daarbij schreef ik o.a. advertorials en nieuwsberichten. Ik had een eigen interviewrubriek met markante personages. Ik verzorgde publiciteit voor verenigingen en instellingen en bouwde zo een netwerk met lokale media op.

OPLEIDINGEN

Tijdens mijn PABO en master SEN opleiding leerde ik veel over het schrijven van boekwerken. In 2017-2018 volgde ik een opleiding tot copywriter bij het NHBO.

SCHRIJVEN IS VRAGEN STELLEN

Even stilstaan en overdenken. Tijd nemen om te sparren over de essentie van een boodschap of product. Wat hebben de mensen er aan? Wat is de maatschappelijke relevantie? Wat maakt mijn product anders en beter dan de markt? Wat wordt het brede conceptplan en de precieze boodschap? 

DE PERFECTE BOODSCHAP

Wat wil ik van mezelf laten zien of horen? Veel vragen bepalen uiteindelijk de inhoud van de boodschap. Een boodschap die precies past bij de vooraf gestelde doelen.

tekstbureau Meierijstad

maya Coppens

Ik help u graag bij het bedenken van een mooi totaalplaatje dat echt binnenkomt bij mensen. Het liefst iets waardoor ze persoonlijk en emotioneel worden geraakt. Ik ga bij mezelf na hoe ik het zou beleven. We staan altijd klaar voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek over uw wensen en vragen.