social media beheer

WordPress Website en Hosting

Al voor 565 euro maakt Tekstbureau Meierijstad jouw SEO website van vier pagina's.

Samen bepalen we de inhoud. Juiste zoekwoorden zorgen dat jij snel gevonden wordt.

Responsive voor tablet en mobiele telefoon.

Jouw website: Een visitekaartje voor de hele wereld

Met een website kan iedereen op een heel laagdrempelige manier met jou kennismaken. Een ideale manier om je mooi te presenteren. Je laat zien waarvoor mensen bij jou terecht kunnen en wat jij te bieden hebt. Het schept vertrouwen, ook voor mensen die je nog niet kennen. Je vergroot je doelgroep en werkterrein.

Jouw website: Kies je huisstijl en vormgeving

Jouw website begint met een ontwerp. Je kiest een lettertype en een aantal kleuren. Daarna bedenk je welke pagina's je wilt maken. Vaak zijn dat een HOME-pagina, een pagina met PRODUCTEN en/of DIENSTEN, een KLANTEN-pagina en een CONTACT-pagina. Per pagina bepaal je wat de indeling wordt. Daarvoor gebruik je de zogenaamde templates. Tenslotte is natuurlijk de content belangrijk, de teksten en foto's en films die je wilt tonen. Wil je een stapje verder, dan kun je meer pagina's, subpagina's of een webwinkel maken.

Jouw website: Wat zijn de kosten?

Jouw website dient natuurlijk goed en betaalbaar te zijn. Je wilt graag vooraf weten waar je aan toe bent. Tekstbureau Meierijstad rekent een basistarief van 565 euro voor een website met vier pagina's. Een domeinnaam kost tussen de 10 en 20 euro per jaar. Het hosten van je website zorgt ervoor dat je altijd online bent. De kosten hiervoor zijn 14,50 ex btw per maand. Dit is inclusief beveiliging, updates en het optimaliseren van snelheid en content.

Heb je elders een website ondergebracht, dan kunnen we die overzetten naar onze Hostpartner Siteground. De kosten hiervoor bedragen tussen de 40 en 80 euro.

Jouw website: WordPress en hosting

Jouw website ontwerpen we met WordPress. Wereldwijd het meest gebruikte programma hiervoor. Heel gemakkelijk te gebruiken en met veel gratis plugins. WordPress is snel, veilig en heeft bijna onbeperkte mogelijkheden. Met een beetje moeite kun je later zelf als beheerder foto's en teksten aanpassen. Heb je al een domeinnaam dan kunnen we die gebruiken. Zo niet dan zoeken we een geschikte URL.

Jouw website: Begin meteen!

Jouw website kan binnen twee tot vier weken online zijn. Op visitekaartjes, briefpapier, flyers en bijvoorbeeld je social media verwijs je naar de website. Iedereen kan je zo gemakkelijk vinden en met jou in contact komen.

De verdere ontwikkelingen van je bedrijf kun je steeds online toonbaar maken. Je hebt altijd een makkelijke ingang om te communiceren met de buitenwereld.

Adverteren met Google-Ads is een andere mogelijkheid met je website. Je maakt een advertentie die bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Een fantastische manier om voor lage kosten nieuwe klanten aan te trekken.

Je kunt verwijzen naar een speciale pagina op je website die mensen informeert en enthousiast maakt voor jouw dienst of product.

Websites en hosting

Start vandaag met een vrijblijvende kennismaking!