Producten en diensten

Wilt u meer weten over Tekstbureau Meierijstad?  Hier bent u op de juiste plaats. Bekijk onze producten en diensten.

Informeer u over onze kwaliteiten, garanties en tarieven. 

Tekstontwerp

Ons tekstbureau helpt u met het schrijven van professionele websiteteksten, folders, brochures, mailings, nieuwsbrieven, persartikelen, advertorials, interviews, magazines, verslagen, rapporten, boeken en cursusteksten. Ook redigeren en herschrijven we teksten.

Communicatie advies

We zijn gespecialiseerd in het versterken van de kwaliteit van uw online en offline communicatie. Uw website en nieuwsbrief krijgt een innovatieve boost. Onze focus ligt op vraaggestuurd aanbod. Op klantwaardering, extra content, klantrespons en een krachtig imago van uw bedrijf of organisatie.

Incompany training

Tekstbureau Meierijstad heeft een sterke binding met onderwijs. We hebben daar veel ervaring mee. We verzorgen cursussen of trainingen op maat voor uw bedrijf, instelling of organisatie. We begeleiden en coachen individuen of groepen medewerkers. We schrijven en herschrijven cursusinhoud.

De behoeften en vragen van mensen veranderen in een snel tempo. Het innoveren van online en offline communicatie zorgt voor een blijvend en duurzaam contact met klanten. Het is een must om in te spelen op wat mensen belangrijk vinden en wat zij waarderen. Dit in een taal die mensen echt raakt, in een taal die vertrouwen schept.
Joan Mutsaars, Tekstbureau Meierijstad
Copywriter, tekstontwerp, docent

Folder, brochure, Flyer

U bent op zoek naar een professionele tekstschrijver voor uw folder, flyer of brochure? 

Wat speelt er in het hoofd van potentiële klanten? Door herkenning van het belang van de klant gaat deze voor jouw product kiezen. Draag de juiste argumenten aan. Wat heeft uw klant nodig en welke voordelen zijn er te behalen?

INCOMPANY cursussen
boekwerken

U zoekt iemand die binnen uw bedrijf of organisatie een training op maat kan verzorgen?

Wij hebben een onderwijsspecialist  in huis. Ook voor het schrijven, redigeren, controleren, herschrijven en ontwikkelen van cursusmateriaal en boekwerken.

Communicatieadvies

U bent benieuwd naar hoe uw website of nieuwsbrief wordt ervaren door gebruikers?

Tekstbureau Meierijstad maakt een kwaliteitsanalyse als “Mystery Guest”.  We innoveren uw communicatie. Onze focus ligt op vraaggestuurde content en waardering van klanten. We versterken het imago van een bedrijf.

Zorg als onderneming of organisatie voor klantrelevante content. Weet wat er speelt en hoe mensen aangesproken willen worden. Teksten zorgen voor verbindingen. Ze bouwen een mooie en stevige brug. Laat uw communicatie klinken als een mooi lied. Daar luisteren mensen graag naar!
tekstbureau Meierijstad
Maya Coppens, Tekstbureau Meierijstad
Tekstschrijfster

Nieuwsartikelen, persberichten

U zoekt een redacteur voor een persbericht, een nieuwsartikel, interview of advertorial?

Iedere organisatie heeft wel eens belangrijk nieuws. Een persbericht kan goede en gratis publiciteit opleveren. Met een professionele aanpak zorgen wij voor een optimale plaatsingskans.

Bedrijfsmagazine

U zoekt een tekstschrijver voor een bedrijfsmagazine met bedrijfsnieuws, interviews, interessante ontwikkelingen en leuke weetjes?

Tekstbureau Meierijstad levert graag kracht en inspiratie.

Websitetekst, nieuwsbrief

U wilt een overtuigende websitetekst of een nieuwsbrief met geschikte content? Die klantrelevant is en kan rekenen op waardering en respons?

Hoe vaker je iets van je laat horen, hoe groter de aandacht van je doelgroep. Bij een bestelling denken ze meteen aan jou.

Vertel over interessante ontwikkelingen en besteed aandacht aan vragen van klanten. Deel je kennis van zaken.

Tekstbureau Meierijstad onderhoudt contacten met lokale media. We creëren free publicity en structureren de nieuwsstroom. Een communicatiekalender helpt daarbij. We zijn gespecialiseerd in onderwijszaken en bieden cursussen op maat aan scholen en bedrijven. We zijn gevestigd in Sint-Oedenrode, dat gelegen is tussen Eindhoven en Den Bosch.

Meierijstad is een fusiegemeente van Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode.

Bekijk onze garanties en kwaliteiten

Betrouwbaar

Tekstbureau Meierijstad is uiterst integer met uw bedrijfsgegevens. Vertrouwen is de basis van elke goede relatie. We zoeken samen naar het best mogelijke resultaat.

Maatwerk

Tekstbureau Meierijstad maakt een uniek, vakkundig product voor uw bedrijf of organisatie. We leveren maatwerk dat is afgestemd op uw wensen.

tekstschrijver tekstbureau Meierijstad

Voortuitgang

Tekstbureau Meierijstad versterkt uw communicatiekracht. We werken aan een overtuigend bedrijfsimago en hogere klantwaardering. Wij helpen u graag een sprong vooruit.

tekstschrijver tekstbureau Meierijstad

Tijdsbewaking

Tekstbureau Meierijstad draagt zorg voor een adequaat tijdschema. Alle geplande acties worden volgens afspraak gerealiseerd. We houden ons aan afgesproken deadlines.

tekstschrijver tekstbureau Meierijstad

Heldere afspraken

U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte met duidelijke afspraken. een eerste adviesgesprek is altijd gratis. We zetten ons in voor optimale tevredenheid bij onze klanten.

tekstschrijver tekstbureau Meierijstad

Hart voor de zaak

Tekstbureau Meierijstad is betrokken bij zowel de mens als het product van uw organisatie. Samen zorgen we voor een optimale presentatie van producten en/of diensten.

Uurtarief € 65,- ex btw. Speciale projectprijzen. Inhuur mogelijk.

we helpen onze klanten met...

Tekstontwerp 100%
Communicatieadvies 100%
In company training 100%
Vrijblijvend adviesgesprek 100%
Sluit Menu
WhatsApp us