Zo heb je binnen drie weken

een eigen bedrijfsfilm of animatie

Daarom een bedrijfsvideo…

Een bedrijfsvideo brengt een boodschap op een leuke manier tot leven. Klanten verwachten een filmaanbod als onderdeel van uw bedrijfscommunicatie. Een video maakt het persoonlijk en aantrekkelijk. In principe kan elk verhaal binnen 1 a 2 minuten worden verteld.

Klanten waarderen dit enorm. Overheden, instellingen en allerlei grotere bedrijven weten dat de impact van een filmpje het gewone geschreven woord overstijgt. Audiovisuele content wordt eerder gekozen en blijft beter hangen.

Tekstbureau Meierijstad is een partner van Ennimate, een gespecialiseerd bedrijf in verrassend voordelige¬†uitleganimaties en bedrijfsvideo’s. De kwaliteit is hoog en de levertijden zijn kort.

Informeer wat een bedrijfsfilm of animatie voor u kan betekenen. 

Zo fixen we dat…

In vijf eenvoudige stappen kunt u ook een uniek filmpje presenteren op uw website, social media of tijdens een voorlichtingsbijeenkomst.

1. Input: bepaal de inhoud van de boodschap, wat is het doel en wat is de doelgroep?

2. Voice over: bepaal de tekst die wordt uitgesproken

3. Beelduitwerking: bij de tekst worden passende beelden gezocht

4. Productie: het filmpje wordt helemaal afgemonteerd

5. Oplevering

"Voor zo'n 1000 tot 2000 euro beschikt u over een unieke bedrijfsvideo of een krachtige animatie."

Nergens bent u voordeliger uit. Een professionele animatie van 1 minuut voor 1000 euro is geen probleem. Afhankelijk van de lengte van de film en een aantal extra opties worden de kosten hoger. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Klik hieronder op de link met een voorbeeld van een uitleganimatie.